Nieuw: Digitaal Spreekuur voor Snelle Toegang tot Huisartsenzorg

Om onze patiënten laagdrempelige toegankelijkheid tot huisartsenzorg te bieden zijn wij vanaf vandaag gestart met het digitaal consult.

Via het digitaal consult ofwel digitaal spreekuur (spraakwolkje rechtsonder op de website) kunt u snel antwoord krijgen op uw zorgvraag. Er zit een huisarts voor u klaar om met u in gesprek te gaan over uw klacht en er kan tevens op verzoek van de arts een videoverbinding tot stand worden gebracht om u zo goed mogelijk van hulp te kunnen voorzien.

Deze vorm van huisartsenzorg biedt ruimte voor alle klachten welke in mindere mate spoedeisend zijn, dit wordt door onze triagisten telefonisch bepaald.

Maakt u gebruik van het digitaal consult zonder tussenkomst van onze triagisten, dan kan het zijn dat de huisarts u verwijst voor een fysieke afspraak bij ons op de praktijk op basis van uw klacht.

Wij zijn erg content met deze ontwikkeling en u op deze manier sneller te kunnen helpen.

Direct contact met de huisarts?

Wil u direct een huisarts spreken? Neem dan plaats in de online wachtkamer. Deze is geopend op werkdagen tussen 09:00 en 17:00. U vindt rechts onderaan de pagina het spreekwolkje Image waarmee u in de digitale wachtkamer kunt plaatsnemen en u wordt dan direct geholpen. Wanneer u deze niet ziet is de wachtkamer gesloten. Deze wachtkamer is enkel voor patiënten die ingeschreven staan bij deze praktijk.